SERVICII DE PROTECTIE A LEMNULUI

Antiseptizare - protectie impotriva insectelor

Antiseptizarea se referă la protecția împotriva insectelor. Lemnul este un material viu, organic, care, adus din natură, păstrează în componența sa insecte, ciuperci etc. De aceea, atunci când este folosit ca material de construcție sau pentru realizarea unor obiecte, de la instrumente muzicale la sculpturi sau mobilier, lemnul trebuie protejat de acțiunea acestora. Primosal utilizează o gamă largă de antiseptizanți, în funcție de natura fiecărui proiect. Aceste soluții concentrate sunt formate din biocide de generatie nouă cu acțiune antimicrobiană, care asigură protecția preventivă si combativă a lemnului în fața insectelor xilofage, inclusiv a termitelor, precum și a atacului ciupercilor ce duce la putrezirea sau mucegăirea lemnului. Recomandarea noastra este ca antiseptizarea să se facă o dată la 5 ani.

Ignifugarea - protectie impotriva focului

Ignifugarea este un procedeu care îmbunătățește comportamentul la foc a materialelor combustibile sau a construcțiilor pe o anumită perioadă de timp sau le asigură calitatea de a nu arde atunci când sursa de căldură este îndepărtată. Ignifugarea presupune aplicarea unor soluții ignifuge și este o cerință atunci când vine vorba despre îmbunătățirea gradului de rezistență la foc a unei construcții. Folosirea ignifugării nu exclude și alte măsuri de protecție la foc, de la instalații de semnalizare sau de stins incendii la mijloace de primă intervenție. Ignifugarea este foarte eficientă din punct de vedere al costurilor și, dacă este corect făcută și menținută de-a lungul timpului, poate îmbunătăți gradul de rezistență la foc a unei clădiri de la gradul V la gradul III.ANGAJEAZA-NE AZI!

Garantii si procese verbale receptie lucrare

Garanție lucrare 3 sau 5 ani conform soluției aplicate.
Certificat încercare emis de laborator acreditat ISU
Societate autorizata IGSU, executam lucrari de ignifugare a materialelor combustibile cu personal atestat și calificat.
Toate lucrarile se executa cu solutii agrementate si avizate tehnic. Eliberam test de laborator privind eficacitatea ignifugarii. Documentatie completa!

Ignifugare lemn:
  • - Ignifugare pod;
  • - Ignifugare sarpanta;
  • - Ignifugare acoperis;
  • - Ignifugare piese mobilier;

Proces verbal de Recepție provizorie la terminarea efectuării Ignifugari și sigilarea probelor pentru certificat de încercare.
Proces verbal de Recepție finala la predarea certificatelor de încercare emise de laborator acreditat ISU

Prestare servicii in 3 pasi

brief-illustration

Evaluare proiect

1-5 zile

Incepem prin a colecta informatii despre proiect, analizam datele colectate si stabilim demersul si strategia lucrarii.

scope-illustration

Receptie & garantie

1-2 zile

Iti oferim garantia si procesele verbale de receptie asupra lucrarii efectuate.